Németország várai, németországi várak > Várak - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Németország várai, németországi várak > 11 weboldal. Kategória leírása: Várak, erődök, várkastélyok Németországban. (Castles in Germany)
Szponzorált linkek
Wartburg vára
http://hu.wikipedia.org/wiki/Wartburg_v%C3%A1ra

Wartburg vára Türingiában (Németország) található, Eisenach városa mellett, 411 méter magasságban. Egyike a leghíresebb a Ludowinger nemesi család várai közül.

Wartburg vára
Neuschwanstein
http://hu.wikipedia.org/wiki/Neuschwanstein

A neuschwansteini kastély (németül: Schloß/Schloss Neuschwanstein, magyarul Új Hattyúkő kastély). A 19. században épült bajorországi kastély. A Németország déli részén, Schwangau község területén található épületet II. Lajos, Bajorország királya építtette Richard Wagner tiszteletére.

Neuschwanstein
Burgenwelt
http://www.burgenwelt.de/

Várak, kastélyok, erődítmények és várromok világa. Nagyszerű és átfogó német weboldal, mely várakat, középkori erődítményeket mutat be a világon.

Burgenwelt
Churburg
http://www.churburg.com/

Az egyik legjobb állapotban fennmaradt várkastély Dél-Tirolban. Itt található a leggazdagabb, magántulajdonban lévő fegyvergyűjtemény és több mint 50 egyedi páncél.

Churburg
Halloween party a Frankenstein várban
http://www.frankenstein-halloween.de/

A Halloween fesztivál évente több mint 15.000 látogatót vonz októberben Frankenstein várához. Az emberek vámpírnak, különféle félelmetes lényeknek öltöznek és ijesztgetik egymást, gyakran elég félelmetes módon. Érthető módon 15 éves kor alatt nem lehet részt venni.

Halloween party a Frankenstein várban
Burg Ravensburg
http://www.burg-ravensburg.de/

Burg Ravensburg hivatalos weboldala. Története, információk, nyitvatartás, szolgáltatások.

Burg Ravensburg
Neuschwanstein - tündérmesék várkastélya
http://www.kihagy6atlan.hu/temak/epiteszeticsoda/neuschwansteintundermesekpa ...

A bajor Alpok csodálatos vidékén egymást érik a romantikus várak, erődítmények és a gazdagon díszített kastélyok. A németországi Füssen város és az osztrák határ közelében fekvő neuschwansteini kastély a legkiemelkedőbb, ennek köszönhetően a leglátogatottabb is a vidéken. A várkastély a Pollat folyó mellett, egy magányos szirtfokon áll, fehéren csillogó falait, csúcsos tornyait, bástyáit már messziről látni akár ködös időben is. Csipkerózsika-kastélyként is elhíresült.

Neuschwanstein - tündérmesék várkastélya
Wikipédia: Eltzi vár
http://hu.wikipedia.org/wiki/Eltzi_v%C3%A1r

Az eltzi vár Németországban, Rajna-vidék–Pfalz tartományban, Koblenztől körülbelül 20 kilométerre található déli irányban, Németország egyik legszebb váraként tartják számon. A várat valószínűleg a 12. század elején építették.

Wikipédia: Eltzi vár
Eltzi vár (Burg Eltz) hivatalos oldala
http://www.burg-eltz.de/

A vár igazi romantikus és érintetlen környezetben áll. Mintha egy mesebeli kastély kelt volna életre.

Eltzi vár (Burg Eltz) hivatalos oldala
Burgenseite
http://www.burgenseite.de/

Várak és várromok térképen, listázva Bayern területén. Történetük, bemutatásuk. Építési stílusok, érdekességek.

Burgenseite
Burg Frankenstein
http://frankenstein-restaurant.de/

Burg Frankenstein - Népszerű a turisták körében: Sok legenda és költemény fűződik hozzá. Kalandvágyóknak érdemes októberben ellátogatni ide, ugyanis Halloween Party kerül megrendezésre itt minden évben.

Burg Frankenstein
Hirdetések
Oldal leírása
var.wyw.hu: Várakról szóló webkatalógus. Vár útikalauz: várak, várromok, várkastélyok és erődök Magyarországon és külföldön. Hasznos tippek, túraútvonalak, várbarátoknak, történelmi kultúra iránt érdeklődőknek. Programlehetőségek, valamint a középkor, lovagkor hangulatát visszaadó várjátékok, éttermek.
Gyűjteményünkben 270 válogatott várak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 270 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3941