Várjátékok, lovagi torna, hagyományőrzés > Várak - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Várjátékok, lovagi torna, hagyományőrzés > 8 weboldal. Kategória leírása: A várjátékok izgalmas és élménydús szabadidős programok a családnak. Felelevenítik a középkor hangulatát.
Szponzorált linkek
Cseszneki nyár
http://www.csesznekinyar.hu/

Az XIII. században épült gótikus Lovagváráról is nevezetes Cseszneken 1993 óta rendezünk különböző nagyszabású szabadtéri programokat, melyek változatos szórakozási lehetőséget kínálnak minden korosztály, az egész család számára. Informálódjon weboldalunkon az aktuális és jövőbeli programokról, rendezvényekről! Várjátékok, bemutatók, koncertek, színházi előadások.

Cseszneki nyár
Történelmi lovasjátékok - Sümeg
http://www.sumegvar.hu/tortenelmi-lovasjatekok---kozepkori-lakomak

Sümeg és vára sok sok programmal várja az ide látogatókat: Történelmi lovasjátékok, középkori lakomák, lovagi tornák. Ezken kívűl: csapatépítő tréningek, táborok szervezése.

Történelmi lovasjátékok - Sümeg
Visegrádi lovagi tornák
http://www.visegrad.hu/lovagi-torna

Egész évben szervezünk lovagi tornákat a visegrádi Alsóvár szabadtéri színpadán a Szent György Lovagrend előadásában. A programokat kívánság szerinti időpontban, 30 fő létszámtól rendezzük meg.

Visegrádi lovagi tornák
Ostromjáték Hollókőn
http://www.hollokoivar.hu/ostromjatek/ostromjatek.htm

Osztálykirándulások színe program eleme lehet az ostromjáték, mely előzetes bejelentkezés alapján rendelhető.

Ostromjáték Hollókőn
Szoboszlói várjátékok
http://www.szoboszloivarjatekok.hu/

Középkori fesztivál és várjátékok Hajdúszoboszlón. Helyszínek: középkori piactér, csatamező, katonai tábor, középkori játszóház.

Szoboszlói várjátékok
Történelemóra Hollókőn
http://www.hollokoivar.hu/tortenelemora/tortenelemora.htm

Kicsik és nagyok nagyszerű és kedvelt időtöltése a rendhagyó történelemóra, amikor mindenki kezébe veheti a középkor fegyvereit, valamint ki is lehet próbálni.

Történelemóra Hollókőn
Álmosvölgy
http://www.almosvolgy.hu/start.php?menu=programok&smenu=varjatek

Álmosvölgyi várjátékok. 2008 tavaszán építettünk egy földvárat, mely igazán hatásos háttere egy IX-X. századi történelmi várjátéknak. Megpróbáljuk bemutatni erre a korra jellemző harcászati stílusokat, fegyvereket és harcosokat. A Várjátékok ideje alatt többféle program várja az érdeklődőket.

Álmosvölgy
lovagok.hu
http://www.lovagok.hu/

Debreczeni Arany-Keresztes Lovagok Egyesülete. A hagyományőrző haditorna egyesület olyan embereket tömörít, akik fontosnak érzik a régmúlt idők kultúrájának felelevenítését, és szeretnék ezt bemutatni, továbbadni a ma élő emberek, különösképpen a fiatalok számára.

lovagok.hu
Hirdetések
Oldal leírása
var.wyw.hu: Várakról szóló webkatalógus. Vár útikalauz: várak, várromok, várkastélyok és erődök Magyarországon és külföldön. Hasznos tippek, túraútvonalak, várbarátoknak, történelmi kultúra iránt érdeklődőknek. Programlehetőségek, valamint a középkor, lovagkor hangulatát visszaadó várjátékok, éttermek.
Gyűjteményünkben 270 válogatott várak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 270 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3927